Sportcentrum Leek

Classic motor & bromfietsbeurs
7e Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit zondag 9 juni 2019.

Op 1e Pinksterdag zondag 9 juni wordt voor de 7e keer de Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit georganiseerd voor oldtimers en motoren van 25 jaar en ouder. De rit start en finisht bij de Borg op Landgoed Nienoord in Leek. De rit is ongeveer 90 kilometer lang. En uiteraard is er weer een mooie route uitgezet. Verzamelen op het terrein voor de borg om 10:00 uur waar de koffie en koek voor u klaar staat. Start vanaf 10:30 uur voor de motoren voorafgegaan door een auto van de organisatie. Om 11:00 uur vertrekken de auto’s voor hun rit door de mooie omgeving van Leek.

Halverwege de rit is er een koffiepauze en rond 14:30 – 15:00 uur wordt u weer terug verwacht op het Landgoed Nienoord voor een lunch in Grand Café Borg Nienoord.

De 7e Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit is op initiatief van Sportcentrum en een onderdeel van de Oldtimer & Classic Beurs.Inschrijfformulier 2019 Pinkster Oldtimerrit


Gebruik dit inschrijfformulier voor het aanmelden voor de Pinkster Oldtimerrit of stuur ons alle gegevens per mail : info@oldtimerleek.nl
Voor informatie zijn wij te bereiken via Sportcentrum Leek, T 0594 512040


6e Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit groot succes
LEEK – Onder ideale weersomstandigheden werd op eerste Pinksterdag de 6e Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit verreden vanaf Landgoed Nienoord bij het Grand Café Borg Nienoord. Ruim 100 prachtige oude voertuigen van minimaal 25 jaar oud startte vanaf elf uur hun rit van bijna 100 kilometer door de omstreken van Leek. Met een koffiestop in Grootegast arriveerden rond half drie iedereen weer terug op Nienoord in Leek. De deelnemers genoten van een lunch en voor het publiek stonden de oldtimers en klassiekers opgesteld tegen over de borg. Een prachtig evenement op een pracht locatie en goed georganiseerd door Oldtimerbeurs Leek en de medewerkers van Sportcentrum Leek en Grand Café Borg Nienoord.

foto´s staan in de galerij


Contact
Sportcentrum Leek
T: 0594 512 040


evenementen@sportcentrumleek.nl
info@oldtimerleek.nl

www.sportcentrumleek.nl

Volg ons via:

Twitter      Facebook
Copyright
Sportcentrum Leek