Sportcentrum Leek

Classic motor & bromfietsbeurs
Het is alweer voor de 23e keer dat de Oldtimer & Classic Beurs in Sportcentrum Leek wordt georganiseerd.
De altijd drukke en succesvolle beurs is van vrijdag 12 oktober van 17:00 tot 21:00 uur en zaterdag 13 en zondag 14 oktober van 10:00 tot 18:00 uur in twee grote hallen van het sportcomplex.

Meer dan 8000 m2 vol met oldtimers en klassiekers zowel auto’s als motoren en alles wat daar bij hoort.

Bijzonder is wel dat er een groot aantal clubs aanwezig zijn. Een complete hal is daar ook voor bestemd. De clubs richten hun stands naar eigen inzicht in en met prachtige resultaten. Succesvol is ook de samenwerking met de organisatie. Ongeveer vier keer per jaar vindt er een vergadering plaats om met elkaar af te stemmen hoe de inrichting van hal gaat plaatsvinden. Samenwerking onderling gebeurt door bijvoorbeeld een stand in te richten met alleen Franse auto’s. En elke beurs worden er weer nieuwe ideeën uitgewerkt.

Uiteraard zijn oldtimers, klassiekers en motoren uit privé collectie ook van harte welkom. Ook voor de verkoop van oldtimers is er ruimte ingedeeld. En veel verkoop-stands met onderdelen, documentatie, miniaturen, gereedschap en veel andere zaken die passen bij de beurs zijn aanwezig.

De organisatie is bezig om specials naar de beurs te halen. Bijzondere voertuigen waarvan nog maar weinig te vinden zijn.

Voor deelname en informatie kunt u terecht op onze elders op deze site Ook op deze site kunt u inschrijven voor de beurs.

Met vriendelijke groet,
Anton Rosema en Jacob Veenema.

Hieronder vindt u een film van de 22e Oldtimer & Classicbeurs, gehouden van 13 t/m 15 oktober 2017 in Leek
(met dank aan Jan Eggens)

Enkele foto´s van de beurs in 2017

 Contact
Sportcentrum Leek
T: 0594 512 040


evenementen@sportcentrumleek.nl
info@oldtimerleek.nl

www.sportcentrumleek.nl

Volg ons via:

Twitter      Facebook
Copyright
Sportcentrum Leek